Skip to content

Realizăm servicii de personalizare
cap-coadă

Oferim soluții avansate de print și personalizare pentru o gamă diversificată de produse. Lucrăm cu clienți din zona industrială pentru gravare plăcuțe de aluminiu eloxat cu datele tehnice și de identificare ale utilajelor industriale și print 3D (creație de machete, prototipare, schele structurale). De asemenea, lucrăm cu designeri de interior și arhitecți care au nevoie de soluții de print cu UV sau debitare și gravare cu laser pe diferite materiale (plachete, plexiglas, sticlă, plastic, lemn de balsa).

Realizăm print digital sau offset pentru companii ce doresc personalizare de obiecte promoționale premium (agende, pixuri, mape de prezentare, carduri, cărți de vizită) și oferim serviciul de print și gravare în material Rowmark, ideal pentru signalistică SSM/PSI.

Proces simplu de obține estimări

Am implementat un proces simplu și eficient prin care partenerii noștri introduc datele (dimensiune, text, număr de exemplare, personalizare) direct în platforma TagStudio și încărca grafica dorită pentru imprimare sau aleg din modelele pedefinite de noi. Folosim materiale de calitate, testate pentru rezistența la diferite tehnici de imprimare și furnizăm timpul concret de realizare. Există posibilitatea de a lucra cu materialele clientului, în funcție de specificațiile tehnice ale proiectului și tirajul dorit. 

Pentru proiecte complexe și comenzi ce depășesc 2000 numar de produse, vă invităm să ne contactați la office@tagstudio.ro sau la 0747 161 471 pentru a discuta cu un specialist.

Lucrăm cu cele mai mari companii din România cărora le oferim servicii de personalizare.
Află cum putem să ajutăm.

Urmăreștă-ne pe Instgram:

Contații Rapide

Folosește calculatoru de pe site pentru a putea primi o estimare.

Acoperire Națională

Livrăm oriunde în România.

Echipamente Profesionale

Folosim cele mai bune echipamente și materiale.