TERMENI ȘI CONDITII

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.tagstudio.ro

 

 1. Acceptarea condițiilor

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Daca nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

 

 1. Descrierea serviciilor

Site-ul nostru vă pune la dispoziție informațiile din aceste pagini web în scop informativ general și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cât posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

 

 1. Introducere

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului tagstudio.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

 

 1. Drepturile asupra conținutului site-ului

Societatea El print innovation S.R.L., persoană juridică română, de drept privat, cu sediul în România, Mun. Pitesti, Str George Cosbuc, nr. 40 bis, website: www.tagstudio.ro, înmatriculată la O.R.C. Arges sub nr. J03/1897/2019, având CIF: 37776923, denumită în continuare TagStudio, nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicațiilor software ce compun website-ul.

TagStudio deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o forma perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea TagStudio, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul conținut al site-ului tagstudio.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de TagStudio. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea TagStudio.

Accesul și utilizarea paginii tagstudio.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe tagstudio sunt de interes general domeniului business și nu numai; și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii tagstudio.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul tagstudio.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților tagstudio .

 

 1. Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor TagStudio. TagStudio nu va acorda nici o garanție referitoare la:

 • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
 • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 • inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, TagStudio nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele tagstudio.ro, prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului tagstudio.ro nu poate constitui o ofertă ferma de a contracta și nu poate angaja răspunderea TagStudio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Conținutul paginii web tagstudio.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate de Comunitatea tagstudio.ro nu reprezintă o consultație juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

Tagstudio.ro nu face nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor si a consultantei, nu își asuma nicio obligație de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga răspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

 

 1. Obiectivul conținutului site-ului

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate si exacte domeniul tipografie digitala si personalizare laser si UV, de a prezenta produsele pe care le comercializează și de restul materialelor legate de acest domeniu.

TagStudio nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană și/sau companie care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze TagStudio prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului sau formularului de cerere oferta prezent pe fiecare pagina de produs, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

 

 1. Informații personale

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor/formularelor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, locul de munca), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele si/sau serviciile TagStudio, dar poate include și alte informații aflate în strânsa legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

 

 1. Legătura cu alte site-uri

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de TagStudio utile în legătură cu conținutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legăturii sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

TagStudio nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

 

 1. Informațiile oferite prin intermediul site-ului

Orice persoana care vizitează site-ul tagstudio.ro si care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către TagStudio; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către TagStudio a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de TagStudio și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

TagStudio va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.